top of page
IMG_1990.jpeg

​Dorstige Daghap

​

Restaurant Het Arsenaal 1309 heeft iets nieuws!

​

Even een hapje eten vlak voor de film? 

Geen zin om thuis te koken?

Of gewoon lekker blijven hangen na de borrel?

​

Op Woensdag-Donderdag én Vrijdag avond is het de avond van de Dorstige Daghap! (uiteraard is ook onze kaart met Chef's menu en a la carte beschikbaar)

​

Elke week een wisselend, heerlijk hoofdgerecht inclusief één glas Dorstige Driftkop, gebrouwen in de kelder & geschonken van de Tap!

​Reserveren kan via onze site voor maar € 19,50 pp

​

​

IMG_2650.jpeg

Masterclass
Bier-brouwen

Dorstige Driftkop

Wil je leren brouwen en brouwt u met ons mee? 

schrijf u dan in voor een bierworkshop en wordt officieel

'mede-dorstige-brouwer. Incl.certificaat en na 6 weken komen Proeven & Bierborstelplank. €130,- pp

​

inschrijven kan via pr@hetarsenaal1309.nl

Björn (27) uit Doesburg neemt na goedlopend restaurant ook brouwerij over: ‘Ik had nog wat vrije tijd over’

 
Drukke tijden voor chef Björn de Waal van Het Arsenaal 1309 in Doesburg. Deze maand is de opening van zijn bierbrouwerij in de kelder van het restaurant dat hij in 2022 overnam.

2a455303-be54-42d7-9a59-06b7548135c9.JPG

 

Adres:

Kloostertuin 10

6981 DT Doesburg

​0313-475863

info@hetarsenaal1309.nl

​

​

 

Openingstijden:

Restaurant Het Arsenaal 1309

Woensdag t/m Zondag

10:00 tot 23:00 uur

Nationale feestdagen ook geopend 

​

​

 

Honden zijn binnen in het restaurant niet toegestaan i.v.m. onze open keuken. Op onze terrassen worden ze verwelkomt met een bak vers water.

​

© 2022 het Arsenaal 1309

bottom of page